szilviaautosiskola

Így áll össze a jogsid ára

01.

Elmélet

Az e-learning tananyag ára. Itt foglalhatóak magába az online oktatási anyagok költségei, amelyeket a jogsi megszerzése érdekében tanulók használnak fel.

02.

Elméleti vizsga

Az elméleti vizsga díja. Ez a költség a jogsi elméleti részének vizsgájához kapcsolódik, és magában foglalja a vizsgadíjat és az esetleges egyéb adminisztrációs költségeket.

03.

Gyakorlat

A minimálisan kötelező levezetendő óraszáma díja. Ide tartozik azoknak az óráknak a költsége, amelyeket a vezetési gyakorlat során le kell vezetni a jogosítvány megszerzéséhez.

04.

Gyakorlati vizsga

A forgalmi vizsga díja. Ez a költség a vezetési gyakorlati vizsgához kapcsolódik, amely az utolsó lépés a jogosítvány megszerzése felé.

05.

Elsősegély nyújtó tanfolyam

Ez a tanfolyam a résztvevők elsősegély-nyújtási képességeit fejleszti ki, ami elengedhetetlen lehet bizonyos vezetési helyzetekben. Ennek a tanfolyamnak a költségei is hozzáadódnak a teljes jogosítvány megszerzésének összköltségéhez.

 

Csak az elméleti tanfolyam díját kell előre befizetned, a vizsgadíjakat, gyakorlati óradíjakat fizetheted később, akár egyesével is.